Pihaneuvonta

Pihaneuvonta tapahtuu aina omalla tontillasi

Pihaneuvontakäynnillä saat runsaasti uusia ideoita käytännön neuvoja. 

Säästät selvää rahaa välttyessäsi virhehankinnoilta.

black smartphone near person

Neuvontakäynnillä saat täsmäneuvoja ja vinkkejä akuutteihin pulmiisi.
Annamme ehdotuksia kasvivalintoihin ja  myös pihan värimaailmaan, sekä huolehdimme että oikea kasvi tulee oikeaan paikkaan.  Opastamme kaikkien kasvien hoitoon liittyvissä kysymyksissä.
Päivitetään raikas, uusi ja kodikas ilme omalle ehkä hiukan kulahtaneelle pihallesi.

Neuvontakäynnit sopivat erityisesti vanhojen perusparannusta kaipaavien pihojen päivtykseen. Samoin mökkipihoille ja kesäasunnoille, parvekkeille ja kattoterasseille, sekä pihan julkisivun ehostamiseen.

Pihaneuvontakäynnin hinta on vieläpä edullinen, vain 120€. Sisältäen n. 2 tuntia konsultointia ja n. 40 km Naantalin keskustasta kohteeseen.

Neuvontakäynnin voi suorittaa myös etänä. Ota yhteyttä ja kysy.

 

Palvelun sisältö

Tässä osioissa kerromme kuinka palvelumme toimitus etenee ja avaa palvelusisältöä tarkemmin.

1. Esitietolomake

person using laptop

Pihasuunnitelma lähtee aina alkukartoituksen pohjalta ja asiakkaan toiveista. Olemme laatineet lomakkeen jonka voit helposti täyttää ja lähettää meille. Löytyy tämän sivun alaosasta. Tarvittaessa tarkennamme tietoja puhelimella tai sähköpostilla.
Näiden pohjalta teemme kirjallisen suunnitelman.

2. Suunnittelu

person about to write on white printer paperr

Teemme suunnitelman tavallisesti 1:100, siitä on helppoa saada toteutettua. Piirräämme sen käsin, jolloin lopputulos on uniikki ja selkeä.
Suunnittelua varten tarvitsemme asemapiirroksen, rakennusten pohja ja julkisivupiirustukset, ne voidaan kätevästi lälettää sähköpostiimme.
Kasviluettelon teemme sähköiseen luetteloon, jossa on juokseva numero, ensin latinalainen nimi ja lajike, seuraavaksi suomalainen nimi ja kappalemäärä. Numero on kasvin kohdalla suunnitelmassa, josta suunnitelma on hyvä seurata. Suunnittelu sisältää myös pihan rakenteet, polut, käytävät, päällysteet, valaistuksen jne.

3. Toteutus

people raising hands with bokeh lights

Pihasuunnitelman toteutus aina alusta loppuun on sovittavissa. Meille kunnia asiana on aikataulussa pysyminen. Tässä mennään asiakkaan ehdoilla. Mikäli haluat saada ennen valmista suunnitelmaa karkean luonnospiirustuksen nopeasti, sekin on mahdollista.

Teemme kasvilistan aina sähköisenä, joten asiakkaan on siitä helppoa pyytää tarjouksia, joko kasveista tai rakentamisesta. Tallentamalla tietoja , niitä voidaan muuttaa ja sinulla on aina ajantasalla olevat tiedot. 

Asiakkaiden kommentit

Pihaneuvontakäynti oli melkeinpä terapeuttinen kokemus. Meidän ajatuksiamme kuunneltiin, ei ollut kiire mihinkään. Oli mahtavaa, kun asiantuntijalta sai kysyä kaikkea, mitä tuli mieleen ja keskustella hänen kanssaan omasta tärkeästä piha-alueestamme. Tunsin, että meille kaikille oli tärkeää, että lopputulos olisi paras mahdollinen!

- Laura, asiakas

"Tilasin pihasuunnitelman etänä muutaman valokuvan, toiveiden sekä asemakuvan kanssa. Suunnitelma onnistui hyvin ja onnistuin itse toteuttamaan pihan onnistuneesti. Puhelimessa sain toteutukseen vielä muutamat kaipaamani vinkitkin."

- Turkka, asiakas

Neuvontakäynnillä sekä etu- että takapihan nykyinen tila ja rakenne otettiin suunnittelun pohjaksi. Tekemisessä huokui pitkä kokemus pihasuunnittelusta. Kysymyksiin vastattiin asiantuntevasti mutta kuitenkin niin, että sen ymmärsi piharakentamisesta tietämätönkin. Ammattilaisen ehdotuksilla ja omilla näkemyksillä saatiin aikaiseksi kaikin puolin erinomainen lopputulos.

- Jussi, asiakas

Toteutettuja projekteja.
Olemme suunnitelleet pihoja ja puutarhoja eri puolilla Suomea.
Alla on joitain esimerkki kohteitamme:

Rusko- Vahto Myllyn piha alue saneeraus
Koskenkorvan Trahteeri, Ilmajoki
Maatilamatkailu Hyvölän Talo, Ähtäri
Nuottarannan japanilainen puutarha, Turku
Lukuisia vanhoja kerrostalopihoja Naantalissa ja Turussa
Useita rivitaloyhtiöiden ja yksityisiä rivitalopihoja Turun talousalueella
Satoja yksityispihoja ja kesähuviloiden pihoja erilaisissa ympäristöissä, saaristossa,
kalliotontteja, tasamaata, rinnetontteja.
Uusia ja vanhoja kohteita. Osin metsäpuutarha ja japanilaishenkistä tyyliä.
Useita kartanopihakohteita, maalaistalon pihapiirien uudistamista, uusia ja vanhoja
yrityspihoja.

Olemme suunnitelleet pihoja ja puutarhoja lukuisissa kohteissa eri puolilla Suomea. Alla on joitain esimerkkejä kohteistamme.

Täytä ilmainen alkukartoitus ja ota askel kohti unelmiesi pihaa!

*Käytämme tietojasi ainoastaan pihasuunnitteluun liittyvissä asioissa. Tietojasi ei jaeta eteenpäin.

Haluatko, että palvelu toteutetaan etänä?

Liikkuko pihalla?

Pihassani on tai haluan, että suunnittelussa huomiodaan...